Workshop med LytteRum og Jon Bertelsen

07nov2015

Beskrivelse: Improvisationsworkshop med LytteRum og Jon Bertelsen

Kl. 11-16

Sted: Det Åbne Rum

Adresse: Østbanegade 13, kld, 2100 Kbh Ø

Pris: 300 kr

Arrangør: LytteRum / whittapeter@gmail.com /tlf: 61 39 43 86

Efter udgivelsen af cd’en ”Toner til eftertanke” og en række koncerter, bl.a. til Copenhagen JazzFestival, er improvisationsorkesteret ”LytteRum” og meditationsinstruktøren Jon Bertelsen klar til et nyt samarbejde.

Til vores koncerter har vi ofte haft glæde af at invitere vores publikum til aktivt at deltage imusikken. Derfor har vi skabt en workshop, hvor vi vil eksperimentere med at udviske grænsernemellem musikere og publikum i et meditativt, musikalsk rum.

Workshoppen er åben for alle, uanset musikalsk baggrund. Musikerne i LytteRum, som ud overat være professionelle musikere også er erfarne musikundervisere, vil støtte deltagerne i at brugestemmen i en fri, fælles improvisation.Workshoppen kommer til at foregå som en række moduler, som vil blive ledet af Jon Bertelsen og musikerne fra ”LytteRum”.

I disse moduler har vi mulighed for at arbejde med at opbygge den indre tillid til os selv oghinanden, der skal til for at overvinde den (selv)begrænsning der kan opstå, når vi kaster os ud ifri improvisation.

I modulerne arbejder vi med:• Meditation. Vi arbejder med stilhed og accept af det der er ”lige nu”.
• Bevægelse. Vi løsner kroppen og styrker det rytmiske fundament.
• Stemme. Vi udforsker stemmen og dens virkemidler med udgangspunkt i åndedrættet.
• Kontemplation. Vi udveksler erfaringer og taler fx om meditation og musiks betydning for mellemmenneskelig kommunikation i det hele taget.

Disse moduler bygger op til en afsluttende ”koncert”, hvor det er ”NU” der gælder. Grænsen mellem at lytte og synge, at være musiker eller publikum, bliver opløst, og bedømmelsen af godt eller dårligt, mig eller dig, bliver uinteressant i det musikalske flow. Forløbet bliver optaget, så du har mulighed for at få musikken tilsendt efterfølgende.


Tilmelding:

Deltagerantallet er max. 20, så tilmelding sker efter først- til - mølleprincippet på mail: whittapeter@gmail.com eller telefon 61 39 43 86.

Tid, sted og pris:

Lørdag d. 7 november 11.00 til 16.00”.  

Det åbne rum” Østbanegade 13.2200 Kbh. Ø.

Workshoppen koster 300 kroner. Kontant, Mobilepay eller Swipp modtages på tlf: 61 39 43 86

lytterum_dome